Datum

1 mei 2022 15:00

Accommodatie

Onbekend

Zondag 1 mei is traditioneel de laatste voetbaldag van onze mooie competitie. Het was weer een jaar in eerste provinciale. De eerste periode sluiten we af als tweede en het algemeen klassement met een verdiende vierde plaats.

Zondag was het een laatste keer in de competitie tegen Bodegem-Kapelle.
Onze kapitein, Joren Loockx opende de rekening van Linden al na 25 minuten. Een heerlijk knal verdween tussen de palen. 1-0 voor onze groen-witte senioren.
Linden trok die lijn door en kwam als sterkere ploeg de kleedkamers weer uit na de rust. De tweede helft werd afgetrapt en Linden trok de wedstrijd volledig naar zich toe. Doelpunten bleven uit. Maar daar kwam in minuut 73 verandering in. Onze nummer 9, Nino Somers maakte zijn zoveelste doelpunt van het seizoen. Linden op 2-0 het slotkwartier in. Jonkie Onur Küçükköse mocht net voor tijd invallen. 2 minuten later kreeg hij een geweldige voorzet in de voet net voor doel. Onur legde hem netjes in de netten. Na 90 minuten was het verdict 3-0 💚💪🤩

Volgende week zondag 8 mei spelen we om 16 uur onze eerste wedstrijd voor de eindronde. Als we drie keer winnen, treden we volgend jaar aan in derde nationale. Supporters dus op post!